Türgi – Alanya video

Jõudsime vahepeal nädalajagu Türgis kolada (16 – 23. aprill 2016), sest otsustasime tähistada oma Esimest pulmaaastapäeva. Ilmselt nii mõnelegi tuli üllatusena, et võtsime kõige tavalisema lennureis + hotell + hommikusöök paketi ja ei läinud tavapäraselt matkama. Eks me olime ise ka veidi imestunud, aga pärast 3 kuud matkamist Uus-Meremaal ja ainult telgis elamist tundus hotellipuhkus päris tore mõte. Otse loomulikult kirjutame oma Türgi reisist ka blogisse pikema jutu, aga seekord tahame kõigepealt näidata meie reisivideot. Video sai lihtsalt enne valmis kui blogipostitus 🙂

NB! Video on FullHD ja keskmise kvaliteediga ehk 16minutit videofail on 1,6GB suuruse mahuga. Kui kellelgi on aeglane internet, siis pange video mängima, seejärel pausile ning laske enne uuesti mängima panekut puhverdada (laadida).

NB! This video is about me and Jassu, when celebrating our First Wedding Anniversary. We celebrated it in Turkey on 16-23th of April 2016 and we had our first (ever) hotel vacation (we are all the time hiking and sleeping in the tent 😀 ). The video is FullHD and medium quality, so the videofile is big (16 minutes=1,6GB). If you have  slow internet, then start the play button, then pause and let video to buffer.

Kellel ülemine fail ei mängi korralikult aeglase internetiühenduse korral, see proovigu alumist varianti. See video on väiksema resolutsiooniga (720p) ja veidi ebakvaliteetsem (5Mbpsek), faili maht 620 MB 🙂

If you have slower internet connection, you should try to look this video. This video has slower resolution (720p) and its 620MB 🙂 :

Alanya-720p-5Mbps1 thought on “Türgi – Alanya video”

  • Heip!

    Proovisin mõlemat linki. Ootasin pool tundi. Ei miskit. Proovisime ka teisest arvutist – no ei lae ära :/ Ja nett on meil väga ok kiirusega muidu.
    Youtube’i laadides oleks ehk parem ..või vimeosse? Praegu aga jäid kahjuks kõi videod nägemata.. :/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *